blog

DLogic helpt een droom van een festival

Op 25 en 26 juni vindt de eerste editie van Dreamfestival plaats, vlak over de grens in Wuustwezel. Zoals ieder festival staat het feest natuurlijk voorop en dat gebeurt onder andere met optredens van DJ Regi, Gunther D, Slongs Dievanongs en De Romeo’s. Maar Dreamfestival is meer.

Zeldzame beperking

Het brein achter Dreamfestival is Cindy Konings. Zij en haar man Guy dragen de zorg over hun dochtertje Elke, dat is geboren met het Phelan Mc-Dermid 22q13 deletie syndroom (PMS). Een zeer zeldzame ziekte die Elke beperkt in haar ontwikkeling, mobiliteit en communicatieve vaardigheden. Omdat slechts 1200 mensen ter wereld PMS hebben is informatie over dit syndroom schaars en is er weinig begeleiding voor ouders en kinderen. 

De geboorte van een idee

Toch ziet Cindy dat haar dochtertje enorm kan genieten van kleine dingen in haar leven. Een beperking betekent immers niet dat niets meer mogelijk is. En zo ontstond het idee om mindervalide kinderen en hun ouders de dag van hun leven te bezorgen: een speciaal evenement waar iedereen plezier kan maken en de zorgen voor even kan vergeten. Dreamfestival was geboren!  

Feest voor iedereen

Dreamfestival belooft een feestje te worden voor jong en oud of je nu valide of mindervalide bent. Voor de kinderen zijn er spannende en leuke attracties en spelletjes, allemaal onder begeleiding van professionals uit de zorgverlening. Zo hebben ouders even tijd voor zichzelf en kunnen ze ervaringen uitwisselen met lotgenoten. Voor de kleintjes is er tevens een meet and greet met Kabouter Plop en een optreden van Ghostrockers. De oudere bezoekers kunnen twee avonden lang uit hun dak gaan bij onder meer Gunther D en DJ Regi. 

Dlogic steunt Dreamfestival

Dlogic is er trots op mee te werken aan dit bijzondere festival. Zo hebben we voor Cindy en haar organisatie zowel het ontwerp als het drukwerk van de posters, flyers en tickets van Dreamfestival gerealiseerd. Ook de website en de promotie op social media en via advertenties zijn in handen van Dlogic. Zo zorgen we samen dat deze eerste editie van Dreamfestival een succes gaat worden!

Meer informatie over Dreamfestival vind je op www.dreamfestival.be

 

 

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau