De Microsoft 365 diensten

De Microsoft 365 diensten bieden verschillende voordelen ten opzichte van de standaard e-mailservice die bij onze webhosting pakketten is inbegrepen.

No data was found

Microsoft 365 Diensten

Als je kiest voor DLogic als jouw dienstverlener voor Microsoft 365, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de installatie, configuratie en het overzetten van je bestaande e-mailaccounts naar je Microsoft 365 account.
ed-hardie-N3TVYJ6Wr1I-unsplash

Exchange Online 1

Met elke Microsoft 365-service worden niet alleen e-mails gesynchroniseerd, maar ook contactpersonen, agenda's en notities op alle apparaten waarop het account is geconfigureerd. Daarnaast heb je altijd toegang tot Outlook online.

matthew-manuel-BhLSBX-0rnM-unsplash

Microsoft 365 Business Basic

Met het abonnement op Microsoft 365 Business Basic heb je ook toegang tot de Office WebApps, waaronder Word, Excel, Outlook, Teams en PowerPoint.

johnyvino-photo-library-R54V69BN0MI-unsplash

Microsoft 365 Business Standard

Als je kiest voor het Microsoft 365 Business Standard abonnement, kun je ook de Office-applicaties installeren op je pc of Mac.

Abonnement

Onderstaande prijzen zijn geldig bij een jaarabonnement, wilt u een abonnement per maand afnemen? Neem dan contact met ons op voor de actuele prijzen.

Exchange Online

€7,50 /maand

Exchange Online

€12,50 /maand

Exchange Online

€22,50 /maand

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier