Een WordPress website laten maken

Je website als visitekaartje

Je website is vaak de eerste ontmoeting van potentiële klanten met jouw bedrijf. En is dat visitekaartje niet in orde, dan ben je die klant ook zo weer kwijt. DLogic ontwikkelt websites die spreken, pakken én voor resultaten zorgen. Want een website hebben is leuk, maar een website die klanten oplevert is nog veel leuker!

WORDPRESS SITE NODIG?

Wij helpen je met design en ontwikkeling.

Een WordPress website die past bij jouw bedrijf

Geen bedrijf zonder website

Wie een bedrijf heeft wil gevonden worden. Een aantrekkelijke, snelle én vindbare website is daarbij essentieel. Maar daarvoor is tijd en kennis nodig.

DLogic helpt ondernemers met functionele websites met een pakkend design. Websites waar een idee achter zit! Samen kijken we naar jouw organisatie, branche, doel en doelgroep. Dit combineren we met onze kennis over technische zaken, vindbaarheid en interactie. En als het nodig is schakelen we ons uitgebreide netwerk van freelancers in; hierin zitten de beste professionals met elk hun eigen specialisaties. Zo maken we een website die helemaal bij jouw bedrijf past en je potentiële klanten aanspoort actie te ondernemen.

Een greep uit ons portfolio

Hoe komt een website bij DLogic tot stand?

 • Kennismaking

  “Hoi, wij zijn DLogic, wie ben jij?”. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis en brengen we in kaart wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Wat wil je vertellen? Waar moet je website aan voldoen? Als we dat in kaart hebben stellen we een passende offerte voor je op.

 • Inventariseren

  Jij kent jouw bedrijf het beste. Je weet wat er leeft in jouw branche en wat je concurrenten doen. En dus heb je een idee van hoe jouw website eruit moet komen te zien. Maar hoe vertaal je dat naar een ontwerp? DLogic heeft hiervoor een handige briefing die je invult en waarmee wij inzicht krijgen in jouw wensen.

 • Ontwerpen

  Nu we weten wat jij wilt gaan we voor je aan de slag! Onze designers maken een ontwerp voor een pakkende en aantrekkelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en die de identiteit van je bedrijf benadrukt. Dit ontwerptraject duurt meestal circa 1,5 week.

 • DLogic

  Realiseren

  Is het ontwerp helemaal naar wens? Mooi, dan starten we de technische realisatie van jouw website. We zorgen dat het ontwerp pixel perfect wordt omgezet naar WordPress en dat alles vlekkeloos werkt. En met de handige front-end builder kun je eventueel later zelf eenvoudig aanpassingen doen als je dat wilt.

 • Oplevering

  Zodra je website klaar is kun je deze helemaal nalopen voor we hem live zetten. Elke site die DLogic realiseert is maatwerk, dus bespreken we of alles is zoals je voor ogen had en of er nog iets gewijzigd moet worden. Heb je nog teksten of beeld nodig? Ook hierbij kunnen we helpen met ons netwerk van gespecialiseerde freelancers.

 • Lancering

  Het is zover: je website is klaar! Tijd om hem aan de wereld te presenteren. En natuurlijk proosten we hier samen met jou op met ons eigen DLogic lanceerbiertje!

Jouw website laten maken door DLogic

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat DLogic voor jouw bedrijf kan doen? Dan heeft onze website zijn werk gedaan! En die impact kunnen we dus ook voor jou realiseren.

Elke website vraagt om een eigen aanpak. Daarom maken we voor ieder project een individuele, vrijblijvende prijsopgave. Deze is afhankelijk van de omvang van de website en jouw wensen op het gebied van design, content en functionaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke website voor jouw organisatie.

Onze klanten zeggen

5/5

Snel, goede service en vakkundig!

Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!

photo[1]

Jens van Hoof

Monkeys & Bananas

5/5

Zeker aan te bevelen!

Wij hebben onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de WordPress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren.

photo[1]

Bart Martens

MobilityWorks