WORDPRESS WEBSITES

Een WordPress website laten maken

Je website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Is je visitekaartje niet in orde? Dan word je snel weer vergeten. Wij bouwen daarom websites die blijven hangen bij de bezoeker en ook daadwerkelijk voor klanten zorgen. Want het hebben van een website is leuk. Maar het hebben van betalende klanten is nog véél leuker.

WORDPRESS SITE NODIG?

Wij helpen je met design en ontwikkeling.

Een WordPress website die past bij jouw bedrijf

Heb je een bedrijf?

Dan is het hebben van een website onmisbaar en zelfs noodzakelijk.

Maar het design van een mooie website, die óók nog iets oplevert, kost tijd en vereist kennis. Wij helpen ondernemers met een pakkend design waar een idee achter zit.

Samen kijken we naar jouw organisatie, branche, doel en de doelgroep. In combinatie met onze kennis over technische zaken, vindbaarheid en interactie creëren wij een website die bij jouw bedrijf past én het publiek aanspoort tot het ondernemen van actie.

Een greep uit ons portfolio

Hoe komt een website bij DLogic tot stand?

 • Kennismaking

  "Hallo, spreek ik met DLogic?" Het eerste contact is gemaakt. Wat gaan we doen, hoe gaan we dit bereiken? Samen beslissen we of we voldoende informatie hebben om tot een passende offerte te komen. Óf dat een extra afspraak nog noodzakelijk is.

 • Inventariseren

  Je kent jouw bedrijf als de beste. Je hebt een vaag idee hoe dingen eruit moet komen te zien, tóch ben je zelf geen ontwerper, en heb je onze hulp hierbij nodig. Geen nood! We hebben een briefingdocumentatie beschikbaar die je kunt invullen, zodat wij jouw wensen kunnen vertalen naar een design dat werkt!

 • Ontwerpen

  Alles is helder! We gaan voor je aan de slag. Onze ontwerpers gaan aan de slag om een vertaalslag te maken van jouw wensen naar een converterend ontwerp. Dit ontwerptraject duurt circa 1,5 week. 

 • Webdesign Breda

  Realiseren

  Je bent tevreden met je ontwerp, mooi! We kunnen nu beginnen met het realisatieproces. Wij zorgen ervoor dat jouw unieke ontwerp pixel-perfect wordt omgezet naar WordPress, met een front-end builder waar je van gaat houden! Je kunt alles zelf aanpassen! Maar dat hoeft natuurlijk niet 🙂 

 • Oplevering

  Zodra wij klaar zijn, berichten wij jou. Natuurlijk is elke website maatwerk, en ook zo elk traject. Samen met jou bespreken we wat er nog meer nodig is. gevuld wordt, indien dit nodig is. Maar natuurlijk vieren we livegang samen met een ons eigen lanceerbiertje!

Onder het genot van een kopje koffie bespreken we jouw wensen en doelen. Na dit gesprek maken wij een planning.

Na akkoord lever jij eventueel materiaal aan, zoals tekst en beeld. Wij leveren binnen 2 weken het eerste ontwerp aan.

Jij krijgt op jouw beurt de mogelijkheid om feedback te geven. Met deze feedback bouwen we het ontwerp verder uit.

Het ontwerp wordt geplaatst op een testomgeving zodat je de look & feel van de website kunt proeven.

Na de realisatie presenteren we de website en leggen we eventuele onduidelijkheden over het CMS uit. Daarna kan de website live!

De website staat live, maar blijft de nodige aandacht vragen. Daarom helpen wij jou graag bij het onderhouden van jouw website

Een website laten realiseren door DLogic

Je bent inmiddels nieuwsgierig geworden naar de kosten van een website. Het realiseren van een website vraagt om een individuele aanpak.

Dit betekent dat, afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je website, wij vrijblijvende prijsopgaves maken. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke website met een design naar wens!

Onze klanten zeggen

5/5

Snel, goede service en vakkundig!

Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!

photo[1]

Jens van Hoof

Monkeys & Bananas

5/5

Zeker aan te bevelen!

Wij hebben onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de WordPress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren.

photo[1]

Bart Martens

MobilityWorks