Een WooCommerce webshop laten maken

Een pakkende online etalage voor jouw webwinkel

Als ondernemer wil je maar 1 ding: tevreden klanten voor jouw producten. En die producten zoeken klanten steeds vaker online. DLogic helpt ze om deze ook te vinden: in jouw webshop. Wij bouwen sterke webwinkels die de perfecte online etalage vormen voor jouw producten.

WEBSHOP NODIG?

Maak van je bezoeker een waardevolle klant

Een webwinkel die
voor jou verkoopt

Winkelen met een druk op de knop

Ons koopgedrag is de laatste jaren explosief gestegen. Maar traditionele winkels worden juist minder vaak bezocht. Klanten geven de voorkeur aan online: met 1 druk op de knop iets nieuws kopen, gewoon vanaf je luie stoel met je telefoon, tablet of laptop. Als winkeleigenaar is het daarom cruciaal om met de tijd mee te gaan en ook online een ruim assortiment aan te bieden. Heb je geen winkel, maar wil je wel online gaan verkopen? Dan is dit het juiste moment!

Een greep uit ons portfolio

Hoe komt een webshop bij DLogic tot stand?

 • Kennismaking

  “Hoi, wij zijn DLogic, wie ben jij?”. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis en brengen we in kaart wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Wat wil je vertellen? Waar moet je website aan voldoen? Als we dat in kaart hebben stellen we een passende offerte voor je op.

 • Inventariseren

  Jij kent jouw bedrijf het beste. Je weet wat er leeft in jouw branche en wat je concurrenten doen. En dus heb je een idee van hoe jouw website eruit moet komen te zien. Maar hoe vertaal je dat naar een ontwerp? DLogic heeft hiervoor een handige briefing die je invult en waarmee wij inzicht krijgen in jouw wensen.

 • Ontwerpen

  Nu we weten wat jij wilt gaan we voor je aan de slag! Onze designers maken een ontwerp voor een pakkende en aantrekkelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en die de identiteit van je bedrijf benadrukt. Dit ontwerptraject duurt meestal circa 1,5 week.

 • DLogic

  Realiseren

  Is het ontwerp helemaal naar wens? Mooi, dan starten we de technische realisatie van jouw website. We zorgen dat het ontwerp pixel perfect wordt omgezet naar WordPress en dat alles vlekkeloos werkt. En met de handige front-end builder kun je eventueel later zelf eenvoudig aanpassingen doen als je dat wilt.

 • Oplevering

  Zodra je website klaar is kun je deze helemaal nalopen voor we hem live zetten. Elke site die DLogic realiseert is maatwerk, dus bespreken we of alles is zoals je voor ogen had en of er nog iets gewijzigd moet worden. Heb je nog teksten of beeld nodig? Ook hierbij kunnen we helpen met ons netwerk van gespecialiseerde freelancers.

 • Lancering

  Het is zover: je website is klaar! Tijd om hem aan de wereld te presenteren. En natuurlijk proosten we hier samen met jou op met ons eigen DLogic lanceerbiertje!

Jouw webshop laten maken door DLogic

Gebruiksgemak, voor zowel koper als verkoper, speelt bij de ontwikkeling van een goede webshop een grote rol. Hoe dat gebruiksgemak er precies uit ziet verschilt per onderneming, branche en type product.

Elke webshop vraagt dan ook om een eigen aanpak. Daarom maken we voor ieder project een individuele, vrijblijvende prijsopgave. Deze is afhankelijk van de omvang van de webwinkel en jouw wensen op het gebied van design, content en functionaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke webshop voor jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Onze klanten zeggen

5/5

Snel, goede service en vakkundig!

Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!

photo[1]

Jens van Hoof

Monkeys & Bananas

5/5

Zeker aan te bevelen!

Wij hebben onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de WordPress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren.

photo[1]

Bart Martens

MobilityWorks