Hosting en onderhoud van jouw website of webshop

Website onderhoud door DLogic

Als moderne ondernemer wil je natuurlijk online aanwezig zijn: met een goed vindbare website of functionele webshop. Maar wanneer dat platform er eenmaal is moet je er ook voor zorgen dat alles perfect blijft werken én veilig is voor jou en je bezoekers. Bij DLogic weten we precies hoe we jouw website of webshop blijvend optimaal laten werken, met gedegen onderhoud en veel aandacht voor veiligheid. Neem contact met ons op voor WordPress website onderhoud.

WORDPRESS SITE NODIG?

WordPress website onderhoud

Veilig en Zorgeloos online

Onderhoud en veiligheid van jouw website of webshop
DLogic regelt het met:

Eigen onderhoudspaneel

Om de veiligheid van door ons gehoste websites en webshops te garanderen heeft DLogic een eigen onderhoudspaneel. De websites die hier deel van uit maken worden door ons technisch up-to-date gehouden en regelmatig nagelopen op bugs, malware, virussen en andere fouten.

Zo zorgen we dat jouw onderneming online veilig en ook je bezoekers geen risico lopen.

SLA voor jouw website

Vanaf nu is het mogelijk om voor je websites of applicaties een Service Level Agreement (SLA) af te sluiten. Een belangrijke voorwaarde is dat je website door ons wordt gehost.

De SLA omvat de installatie van beveiligingsupdates en eventueel herstel van front- en backend van de website, mocht er bij de installatie van een update eens iets mis gaan. Ook monitoren we je website continu op serverfouten en andere storingen die je ranking op Google kunnen beïnvloeden. Voor onze SLA betaal je een vanaf prijs van €75,- en de abonnementsvorm wordt maandelijks of per kwartaal gefactureerd.

Bij onze SLA Extra kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken in geval van een calamiteit:

 

Dlogic teamwork

Strippenkaart

Abonnementen waar je niet precies van weet wat je er nou voor terug krijgt, zijn niet echt ons ding. En omdat er per website aanpassing een groot verschil kan zitten, zijn wij geen voorstanders van vaste prijzen hiervoor. Vandaar dat wij werken met de transparante DLogic strippenkaart voor al jouw website onderhoud en verbeteringen. 

Wij werken met  onderhoud-strippenkaarten van 10 of 20 uur. De kaarten zijn 1 jaar geldig. Op deze manier betaal je dus precies voor het werk wat er geleverd wordt en zit je niet aan abonnementskosten vast. De strippenkaart van 10 uur kost €67,50 ex BTW en de kaart van 20 uur kost €1200,-. Normaal rekenen wij €75,00 per uur. Reken maar uit die korting! 

Website laten maken Roosendaal

Veelgestelde vragen

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Onze klanten zeggen

Over DLogic

0 +

Websites opgeleverd

0 +

Tevreden klanten

0 sterren

58 recensies op Google