Logo & Huisstijl laten ontwerpen

Branding van website & Huisstijl

Ben je op zoek naar een professioneel bureau voor de branding van jouw website, logo of huisstijl? DLogic staat voor je klaar.

“Maken jullie ook logo’s?”

Deze vraag krijgen we zeker bij de helft van onze aanvragen. JA, wij maken ook logo’s en dit eigenlijk altijd in combinatie met een huisstijl die we weer doorvoeren in het webdesign. De waarde van een goed logo is een hele tijd onderschat maar gelukkig snappen steeds meer ondernemers de kracht van een goede visuele branding en wij helpen graag in dit proces.

 

Website laten maken Breda

Rebecca | Grafisch Designer

Logo & Huisstijl laten ontwerpen?

Naast een website laten maken kan je ook bij ons terecht voor het laten ontwerpen van een logo & huisstijl. Het grote voordeel is dat wij dit direct kunnen doorvoeren op jouw website. Jouw online visitekaartje is altijd volledig, passend en zorgt voor direct herkenning. Ben jij toe aan nieuw logo, huisstijl of website? Kom in contact met DLogic, wij maken graag kennis met je.

Geen website zonder logo & huisstijl

Een uitstraling die past bij jouw bedrijf

Een logo is meer dan het ontwerpen van een mooi plaatje. Het gaat hierbij om het creëren van een visueel DNA, een DNA wat herkenning, een boodschap en professionaliteit uitstraalt. Dit proces ga je samen met 1 van onze designers doorlopen. Hierin wordt uiteraard ook rekening gehouden met de verschillende platformen waarop jouw brand gelanceerd moet worden. Denk hierbij aan Linkedin en Instagram.

Een greep uit ons portfolio