Branding op maat

Logo & huisstijl

“Maken jullie ook logo’s?” Deze vraag krijgen we zeker bij de helft van onze aanvragen. JA, wij maken ook logo’s en dit eigenlijk altijd in combinatie met een huisstijl die we weer doorvoeren in het webdesign. De waarde van een goed logo is een hele tijd onderschat maar gelukkig snappen steeds meer ondernemers de kracht van een goede visuele branding en wij helpen graag in dit proces.

Dlogic, webdesign bureau in Breda

Een uitstraling die past bij jouw bedrijf

Geen website zonder logo & huisstijl

Een logo is meer dan het ontwerpen van een mooi plaatje. Het gaat hierbij om het creëren van een visueel DNA, een DNA wat herkenning, een boodschap en professionaliteit uitstraalt. Dit proces ga je samen met 1 van onze designers doorlopen. Hierin wordt uiteraard ook rekening gehouden met de verschillende platformen waarop jouw brand gelanceerd moet worden. Denk hierbij aan Linkedin en Instagram.

Een greep uit ons portfolio

Hoe komt een website bij DLogic tot stand?

 • Kennismaking

  “Hoi, wij zijn DLogic, wie ben jij?”. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis en brengen we in kaart wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Wat wil je vertellen? Waar moet je website aan voldoen? Als we dat in kaart hebben stellen we een passende offerte voor je op.

 • Inventariseren

  Jij kent jouw bedrijf het beste. Je weet wat er leeft in jouw branche en wat je concurrenten doen. En dus heb je een idee van hoe jouw website eruit moet komen te zien. Maar hoe vertaal je dat naar een ontwerp? DLogic heeft hiervoor een handige briefing die je invult en waarmee wij inzicht krijgen in jouw wensen.

 • Ontwerpen

  Nu we weten wat jij wilt gaan we voor je aan de slag! Onze designers maken een ontwerp voor een pakkende en aantrekkelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en die de identiteit van je bedrijf benadrukt. Dit ontwerptraject duurt meestal circa 1,5 week.

 • DLogic

  Realiseren

  Is het ontwerp helemaal naar wens? Mooi, dan starten we de technische realisatie van jouw website. We zorgen dat het ontwerp pixel perfect wordt omgezet naar WordPress en dat alles vlekkeloos werkt. En met de handige front-end builder kun je eventueel later zelf eenvoudig aanpassingen doen als je dat wilt.

 • Oplevering

  Zodra je website klaar is kun je deze helemaal nalopen voor we hem live zetten. Elke site die DLogic realiseert is maatwerk, dus bespreken we of alles is zoals je voor ogen had en of er nog iets gewijzigd moet worden. Heb je nog teksten of beeld nodig? Ook hierbij kunnen we helpen met ons netwerk van gespecialiseerde freelancers.

 • Lancering

  Het is zover: je website is klaar! Tijd om hem aan de wereld te presenteren. En natuurlijk proosten we hier samen met jou op met ons eigen DLogic lanceerbiertje!

Jouw website laten maken door DLogic

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat DLogic voor jouw bedrijf kan doen? Dan heeft onze website zijn werk gedaan! En die impact kunnen we dus ook voor jou realiseren.

Elke website vraagt om een eigen aanpak. Daarom maken we voor ieder project een individuele, vrijblijvende prijsopgave. Deze is afhankelijk van de omvang van de website en jouw wensen op het gebied van design, content en functionaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van een unieke website voor jouw organisatie.

Onze klanten zeggen

5/5

Snel, goede service en vakkundig!

Snel, goede service en vakkundig! We werken heel graag met deze jongens samen!

photo[1]

Jens van Hoof

Monkeys & Bananas

5/5

Zeker aan te bevelen!

Wij hebben onze website laten vernieuwen, zowel aan de voorzijde als achterzijde. Daarbij heeft Dlogic laten zien dat ze veel kennis van de WordPress backend in huis hebben en ook meedenken om de snelheid te optimaliseren.

photo[1]

Bart Martens

MobilityWorks