blog

De website van de toekomst

De tijd dat websites enkel bekeken werden op pc’s of laptops ligt al een tijdje achter ons. De meeste mensen zoeken en kijken nu vooral via hun mobiele telefoon of tablet. Het is alleen jammer dat veel sites daar nog niet op zijn ingericht, waardoor de lay-out en vooral de leesbaarheid vaak nogal te wensen overlaat.toekomst

Websites die automatisch optimaal worden weergegeven op alle apparaten zijn de zogeheten responsive websites. Deze passen zich vanzelf aan en zorgen ervoor dat ze zowel op pc, tablet of smartphone perfect leesbaar en bruikbaar zijn. Dat is handig want zo voorkomt u dat u zowel een gewone website als een aparte mobiele oplossing of applicatie moet laten maken en moet onderhouden. Bij een responsive website gebeurt het actualiseren bijvoorbeeld in 1 handeling voor alle apparaten.

Omdat een responsive website zich aanpast aan de resolutie van het apparaat, is deze ook ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van smartphones, tablets en desktops. De flexibiliteit zorgt ervoor dat uw website altijd goed wordt weergegeven en u de informatie telkens slechts 1 keer hoeft bij te werken. Dlogic geeft u graag advies over de toepassingen, aanpak en de kosten van deze website van de toekomst.

 

 

 

Recente blogs

Waarom overstappen naar Google Analytics 4?| DLogic

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic