blog

Daar eten we een taartje op ?!

Collega één jaar in dienst

Tsaya 1 jaar werkzaam voor DLogic en dit vieren we met gebak! Hieronder Tsaya kort aan het woord. 

Wow wat is het jaar voorbij gevlogen, alweer 1 jaar werkzaam bij DLogic! Ik kan niet anders concluderen dan dat ik een mega toffe 12 maanden achter de rug heb. Het klantencontact, de compleet nieuwe branche, het toevoegen van de branding tak aan DLogic en het nauw samenwerken met Dave ervaar ik elke week weer als positief en motiverend. Ook al hadden we het laatste jaar te maken met een virus wat als een zwarte vlek boven de wereld hing, is er geen 1 werkdag voorbij gegaan waarbij er niet gelachen is in Bondpark.

Hiervoor moet ik credits geven aan Dave en aan mezelf natuurlijk aangezien ik de grappigste ever ben, maar dat terzijde. Op de vraag of ik heb moeten wennen aan de nauwe samenwerking kan ik volmondig NEE zeggen. Wellicht kunnen jullie deze vraag aan Dave stellen 😅 aangezien hij toch wel heeft moeten wennen aan mijn ad hoc manier van werken en met regelmaat naar mij kijkt en hardop denkt “hoe kan jij zo werken” lees: 20 tabbladen die openstaan en 3 video’s die op de achtergond afspelen 😆. Speciaal voor Dave houd ik hier nu rekening mee, stiekem vind ik het ook fijner werken 😉, niet tegen Dave zeggen aub.

Conclusie: een mooie samenwerking waar ik dankbaar voor ben, we elkaar in balans houden en als je het mij vraagt sparringpartners voor het leven met humor als rode draad!

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau