1 minuut leestijd

18 maart 2022

Daar eten we een taartje op ?!

Tsaya 1 jaar werkzaam voor DLogic en dit vieren we met gebak! Hieronder Tsaya kort aan het woord. 

Wow wat is het jaar voorbij gevlogen, alweer 1 jaar werkzaam bij DLogic! Ik kan niet anders concluderen dan dat ik een mega toffe 12 maanden achter de rug heb. Het klantencontact, de compleet nieuwe branche, het toevoegen van de branding tak aan DLogic en het nauw samenwerken met Dave ervaar ik elke week weer als positief en motiverend. Ook al hadden we het laatste jaar te maken met een virus wat als een zwarte vlek boven de wereld hing, is er geen 1 werkdag voorbij gegaan waarbij er niet gelachen is in Bondpark.

Hiervoor moet ik credits geven aan Dave en aan mezelf natuurlijk aangezien ik de grappigste ever ben, maar dat terzijde. Op de vraag of ik heb moeten wennen aan de nauwe samenwerking kan ik volmondig NEE zeggen. Wellicht kunnen jullie deze vraag aan Dave stellen ? aangezien hij toch wel heeft moeten wennen aan mijn ad hoc manier van werken en met regelmaat naar mij kijkt en hardop denkt “hoe kan jij zo werken” lees: 20 tabbladen die openstaan en 3 video’s die op de achtergond afspelen ?. Speciaal voor Dave houd ik hier nu rekening mee, stiekem vind ik het ook fijner werken ?, niet tegen Dave zeggen aub.

Conclusie: een mooie samenwerking waar ik dankbaar voor ben, we elkaar in balans houden en als je het mij vraagt sparringpartners voor het leven met humor als rode draad!

Ook leuk om te lezen

Dit is de meest onweerstaanbare call to action! | DLogic
Jouw website performance verbeteren? Ontdek deze technieken! | DLogic
De vernieuwde aanpak van Kim Cupping: Efficiënt en resultaatgericht
5 trends voor de toekomst van WordPress | DLogic
AI inzetten voor jouw website | Dlogic

Gerelateerde blogs

Dit is de meest onweerstaanbare call to action! | DLogic

Jouw website performance verbeteren? Ontdek deze technieken! | DLogic

De vernieuwde aanpak van Kim Cupping: Efficiënt en resultaatgericht

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier