Vimak

Ontdek hoe we bij DLogic samen met Vimak BI de online aanwezigheid hebben verbeterd. Met een gefaseerde aanpak en grondige analyses hebben we de website vernieuwd voor een optimale gebruikerservaring en verbeterde prestaties.

Over het bedrijf

Vimak BI is dé plek waar je moet zijn voor alles wat met Business Intelligence te maken heeft. Ze zijn er om bedrijven te helpen slimme, data-gedreven beslissingen te nemen. Voordat ze met ons in zee gingen, wilden ze hun online aanwezigheid een boost geven. Hun doel? De ultieme data-partner worden voor het MKB in West-Brabant.

 

Klant sinds

2022

Wat wij beheren

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lw6413rz
Wat hebben wij als DLogic gedaan voor Vimak?

Toen Vimak ons benaderde, stonden we gelijk paraat. We gaven hun website een serieuze facelift. Naast een fris nieuw design, voegden we ook praktische functies toe zoals nieuwsberichten en blogs. Maar dat was niet alles. Als Vimak BI vragen had, stonden wij klaar met antwoorden. Onze snelle respons zorgde ervoor dat zij zich konden concentreren op hun core business, terwijl wij achter de schermen werkten aan hun online aanwezigheid.

Resultaten

Dankzij onze samenwerking heeft Vimak BI echte resultaten gezien. De efficiëntie ging omhoog omdat we snel en adequaat reageerden op hun vragen en verzoeken. En door samen te werken aan het uitbreiden van hun website, hebben ze niet alleen meer klanten aangetrokken, maar ook hun waarde als merk vergroot. Klanten voelen zich nu meer betrokken bij Vimak BI, mede dankzij de extra informatie die we hebben toegevoegd.

Feedback van Vimak BI

Vimak BI is enorm tevreden over onze samenwerking. De duidelijke communicatie, snelle acties en korte lijnen hebben het verschil gemaakt. Het maakt hun leven een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat onze samenwerking een groot succes is geworden.

Yorick UX designer aan het woord

Bij Vimak BI hebben we stap voor stap gewerkt aan het verbeteren van hun online aanwezigheid, met als doel snel zichtbare resultaten te behalen. We hebben grondig onderzoek gedaan om te begrijpen hoe gebruikers met de website omgaan en waar verbeteringen nodig waren, vooral op het gebied van navigatie, oproepen tot actie en de manier waarop de website wordt weergegeven op mobiele apparaten. Door deze inzichten toe te passen, hebben we de website vernieuwd om een optimale gebruikerservaring te bieden, met als resultaat een hoger percentage bezoekers dat overgaat tot actie, snellere laadtijden en betere vindbaarheid in zoekmachines.

Vrijblijvend kennismaken?

Als UX Designer en projectleider bij DLogic combineer ik 5 jaar ervaring in designpsychologie en gebruikerservaring, met flexibiliteit, humor en gedegen documentatie voor succesvolle projecten.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier