WordPress

Van visie naar realiteit: Onze deskundige digitale diensten transformeren jouw online aanwezigheid

Over het bedrijf

Ten Raede Groep is een full-service mkb-advieskantoor, gevestigd in Dordrecht. Zij zorgen ervoor dat ondernemers zich bezig kunnen houden met waar ze goed in zijn: ondernemen.

De veelzijdige specialisten beschikken over actuele kennis en de benodigde kwalificaties voor hun vakgebied en werken nauw samen om optimale resultaten te behalen voor alle relaties. Zo bieden ze voor ieder vraagstuk, klein of groot, een professionele en kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat.

Klant sinds

2019

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lnsugdu4
Techniek & Migratie

Als digitale partner, hebben we niet alleen de website gerealiseerd in samenwerking met een grafisch bureau, maar blijven we ook ondersteunen om deze steeds beter te maken. De website is eenvoudig zelf te beheren.

Bovendien hebben we geholpen met de migratie van de oude website naar de nieuwe, waardoor de online overgang soepel en zorgeloos is verlopen.

Werken bij omgeving

Daarnaast hebben we ook een aparte 'Werken Bij' omgeving gemaakt op de site. Deze omgeving stelt de klant in staat om vacatures en carrièremogelijkheden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier te presenteren aan potentiële kandidaten. De pagina is zelf eenvoudig te beheren en bij te werken wanneer dat nodig is, waardoor het wervingsproces moeiteloos verloopt.

smartmockups_lnsvn74l
No data was found

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier