WordPress

Ontdek hoe we Take 5 hebben geholpen om hun online aanwezigheid te transformeren met een gebruiksvriendelijke website en een naadloze SEO-migratie. Lees meer over ons succesvolle project hieronder.

Over het bedrijf

Jouw specialist bij elke bedrijfsovername

Je bedrijf verkopen, een bedrijfsovername doen of een bedrijfswaardering nodig? Je bent bij Take 5 aan het juiste adres!

Het team van benaderbare bedrijfsovername-specialisten staan klaar om je op een laagdrempelige manier van A tot Z te begeleiden.

Klant sinds

2020

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lnabku43
Design

Voor het project met Take 5 hebben we de website vernieuwd met een sterke focus op gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid. In nauwe samenwerking met Take 5 hebben we de website geoptimaliseerd voor gemakkelijke navigatie en toegankelijkheid, waardoor een aantrekkelijke en soepele gebruikerservaring wordt geboden voor alle bezoekers.

Techniek

Na goedkeuring van het ontwerp zijn we overgegaan tot de technische realisatie van de website voor onze gewaardeerde klant. We hebben de website volledig dynamisch gemaakt, waardoor Take 5 zelf eenvoudig content kan beheren en bijwerken. Bovendien hebben we nauw samengewerkt met hun marketingbureau om een naadloze SEO-migratie te garanderen en de website succesvol live te zetten. Dit project is een prachtig voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van gebruiksvriendelijke oplossingen die aan de behoeften van onze klanten voldoen en hen in staat stellen hun online aanwezigheid effectief te beheren.

smartmockups_lnabxzs9

Vrijblijvend kennismaken?

Als UX Designer en projectleider bij DLogic combineer ik 5 jaar ervaring in designpsychologie en gebruikerservaring, met flexibiliteit, humor en gedegen documentatie voor succesvolle projecten.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier