Re-branding – webdesign – ontwikkeling

ZilverDome Zoetermeer: Stralend succes, samen gemaakt!

Over het bedrijf

SilverDome is een sport- en recreatiecentrum in Zoetermeer. SilverDome beschikt over een 250 meter-baan, een ijshockeybaan en de enige officiële curlingbaan van Nederland. Van oktober tot en met maart is het mogelijk voor publiek om hier te komen schaatsen. In de zomermaanden wordt de ijsbaan omgetoverd tot evenementenhal. SilverDome is een toplocatie voor diverse evenementen, zoals concerten, festivals. beurzen en sportevenementen (capaciteit 8.000 bezoekers).

Klant sinds

2021

Wat wij beheren

Vollledige re-branding
UX-design voor de website
Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

Silverdome_Brandsheet
Vollledige re-branding

We zijn gestart met het analyseren van de huidige positie en doelgroep van Silverdome, om vervolgens een complete re-branding te realiseren. We hebben verschillende concepten ontwikkeld voor het nieuwe logo en de huisstijl. Na zorgvuldige evaluatie en feedback hebben we het definitieve logo en de huisstijl vastgesteld.

UX-design voor de website

Met het gloednieuwe logo en de huisstijl in handen, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een website waar bezoekers een fijne gebruikerservaring beleven. We hebben wireframes gemaakt om de structuur en functionaliteit van de website te visualiseren en hebben daarna het visuele ontwerp gecreëerd dat naadloos aansluit bij de nieuwe branding van Silverdome.

Silverdome_pand
smartmockups_ln347lk8
Website ontwikkeling & migratie

Na het voltooien van het UX-design was het tijd om de site voor Silverdome te ontwikkelen. In het Wordpress systeem hebben we diverse handige features toegevoegd, zoals filters en zoekmogelijkheden, om de gebruikerservaring op het platform te optimaliseren.

Daarnaast hebben we in samenwerking met To be Found meegeholpen om de nieuwe website live te zetten en hebben wij het online marketing bureau ondersteund om de website netjes over te zetten en juist te migreren zodat het niet ten koste gaat van de vindbaarheid van Silverdome.

Vrijblijvend kennismaken?

Als spin in het web en beheerder van de tak branding bij DLogic, zorg ik voor consistente en boeiende merkidentiteit. Heb je vragen over branding, socials of marketing? Neem dan gerust contact op voor een gesprek of samenwerking!

Of ik bel jou, dat kan ook!

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier