WordPress – Webdesign – Fotografie

Deze mix van fotografie, design en technische integratie heeft de website van Restaurant Tafelen omgetoverd tot een aantrekkelijk en functioneel online platform dat perfect de gastvrije ambiance, culinaire kunst en service van het restaurant weergeeft. Het is een waardevolle toevoeging voor zowel het restaurant als de bezoekers.

Over het bedrijf

Restaurant tafelen is een all you can eat concept met verschillende vestigingen in zowel Rijsbergen, Roosendaal als in Middelburg. Je kunt er voor een vast bedrag heerlijk dineren en de keuze is reuze!

Klant sinds

2020

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lnswh6q5
Techniek & Design

Onze designer heeft hebben de visuele uitstraling van de website afgestemd op de input en bestaande huisstijl van Tafelen, wat heeft geleid tot een harmonieus geheel. Het design is zowel visueel aantrekkelijk als functioneel, met oog voor gebruiksvriendelijkheid en de restaurantbeleving.

 

Wat betreft technische integraties hebben we een efficiënt reserveringssysteem geïmplementeerd. Dit systeem stelt bezoekers in staat om eenvoudig en snel online een tafel te reserveren, wat het proces voor zowel gasten als het restaurant zelf vereenvoudigt. Het reserveringssysteem is naadloos geïntegreerd in de website, zodat het gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor iedereen die de website bezoekt.

Fotografie

Onze fotografe Kirsten heeft met zorg verschillende sfeerbeelden van de locatie in Rijsbergen vastgelegd, en ze heeft prachtige close-upfoto's van diverse gerechten gemaakt. Deze foto's geven de website direct een persoonlijke en aantrekkelijke uitstraling, waarin de warmte van het restaurant en de gerechten tot in detail tot hun recht komen. Een visuele versterking voor Restaurant Tafelen.

smartmockups_lnswps7o

Vrijblijvend kennismaken?

Als projectmanager en webdeveloper bij DLogic ben ik toegewijd aan het leiden van succesvolle projecten en het creëren van innovatieve weboplossingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier