UX design – webshop – fotografie

Samen met Yorick hebben we niet alleen het design, maar ook de functionaliteit onder de loep genomen, met als resultaat een gebruiksvriendelijke webshop voor Groepanalyse. De prachtige foto’s van Kirsten voegen een persoonlijk tintje toe. Deze upgrade is meer dan cosmetisch; het is een stap voorwaarts in het verbeteren van jullie online ervaring.

Over het bedrijf

Groepsanalyse is ontstaan vanuit de behoefte om scholen en leerkrachten te ondersteunen bij het optimaliseren van de groepsdynamiek. Een veilige en prettige groep draagt bij aan het positieve welbevinden van zowel leerlingen als leerkrachten, wat op zijn beurt een gunstig effect heeft op het leerproces van kinderen. Zij bieden scholen ondersteuning met een waardevrije analyse van de groepsdynamiek. Hierbij richten ze zich niet op individuele kinderen, maar op het onderlinge effect van leerlingen op elkaar. Met een doortastend en zorgzaam advies verschaffen ze heldere inzichten, waarmee de school weloverwogen keuzes kan maken.

Klant sinds

2022

Wat wij beheren

Wat hebben wij gerealiseerd?

WhatsApp Image 2024-04-17 at 10.40.31

In nauwe samenwerking met Yorick hebben we een geheel nieuw webdesign ontwikkeld voor Groepanalyse. Deze verandering begon met een zorgvuldige ontwerpfase en evolueerde na goedkeuring tot een volwaardige website, inclusief een geïntegreerde webshop. We hebben ervoor gezorgd dat alles dynamisch is opgezet, zodat de klant eenvoudig zelf de website kan onderhouden.

Fotografie door Kirsten

Deze vernieuwing is meer dan alleen een cosmetische upgrade; het is een stap naar een verbeterde gebruikerservaring en een voorproefje van wat de toekomst nog meer te bieden heeft. Neem de tijd om rond te kijken, ontdek de nieuwe functies en geniet van de prachtige foto's die binnenkort verschijnen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over deze nieuwe fase van deze online reis!

IMG_8308
smartmockups_lqcd2tbo
Waar lag de focus bij dit project?

Yorick zijn focus lag op het creëren van een heldere structuur tussen de verschillende pijlers, zoals opleidingen, workshops en analyses.

 

Elke pijler heeft nu specifieke offerte aanvraag- en bedankpagina's, wat niet alleen zorgt voor een vlotte gebruikerservaring, maar ook nauw aansluit bij de meetdoelen van het marketingbureau.

 

Kort gezegd, het ontwerp is succesvol omgezet naar een functionele website met een doordachte gebruikerservaring en meetbare resultaten.

Vrijblijvend kennismaken?

Als je op zoek bent naar professionele foto’s die perfect aansluiten bij de uitstraling en huisstijl van jouw bedrijf, ben ik degene die je zoekt! Met mijn fotografie diploma en marketingervaring kan ik jouw website laten stralen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier