Multiwordpress voor Zandcompleet

Zandcompleet: een zandtastisch samenwerking verhaal Melissa Buijens van Zandcompleet stapt sinds 2019 al vrolijk mee op de digitale weg met DLogic. Maar laten we teruggaan naar het begin van dit familiebedrijf. Sinds 1985 is Zandcompleet een begrip, geworteld in passie en flexibiliteit.

Over het bedrijf

Een duik in het zand: de opkomst van Zandcompleet

In 1985 begon Antoon Buijens met een missie: een compleet pakket van diensten aanbieden, met zand als stralend middelpunt. Van grondverzet tot zandhandel, Zandcompleet groeide uit tot een regionaal icoon in zand, grind en grond. 


Na vele jaren van succesvol ondernemen nam dochter Melissa Buijens in 2012 het roer over. Met haar aan het hoofd breidde Zandcompleet uit naar landelijk niveau, met een assortiment dat online beschikbaar was voor heel Nederland.

 

Klant sinds

2019

Wat wij beheren

Wat hebben wij gerealiseerd?

1680096431507
Zandcompleet en DLogic

Sinds 2019 werken Zandcompleet en DLogic nauw samen aan de digitale horizon van Zandcompleet.nl. Als bouwers van digitale dromen ondersteunen we Melissa in het verbeteren van haar online aanwezigheid. Van ontwerp- en design aanpassingen tot het onderhouden en hosten van deze flinke webshop, we tillen Zandcompleet.nl naar ongekende hoogten.

Fietsmeetings

Dave & Melissa nemen regelmatig de wielrenfiets voor hun besprekingen. Samen trappen ze door de inhoudelijke punten om de webshop naar een hoger niveau te tillen. Het is de perfecte mix van werk en plezier, en het levert altijd vruchtbare ideeën op.

1687867120182
smartmockups_lvkrllvu
Multiwordpress

Zandcompleet.nl is niet alleen een webshop, maar ook een multiwordpress. Vanuit zandcompleet.be wordt een aparte website aangestuurd, en ook daar staat DLogic klaar voor ondersteuning. Met expertise in multiwordpress-installaties zorgen we ervoor dat beide websites soepel draaien en een naadloze gebruikerservaring bieden.

Samen vormen Zandcompleet en DLogic een hecht team dat niet bang is om de grenzen te verleggen. Door de krachten te bundelen, hebben we niet alleen een website gebouwd, maar een online thuis gecreëerd voor Zandcompleet.

 

Dus, terwijl het zand zich verplaatst en de digitale wereld blijft evolueren, kunnen Melissa en haar team altijd rekenen op de ondersteuning van DLogic. Samen blijven we bouwen aan een toekomst die stevig geworteld is in innovatie en succes.

Vrijblijvend kennismaken?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord met een eerlijk advies.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier