WordPress

Ontdek onze recente samenwerking met Contentvorm, waarbij we samen een rustige, duidelijke website hebben gecreëerd.

Over het bedrijf

Haansberg in Etten-Leur is een nog te ontwikkelen, eigentijdse landelijk groene nieuwbouwwijk, maar is tegelijkertijd centraal gelegen. Deze wijk wordt ontwikkeld met de visie van Etten-Leur in gedachten. In het kader van de participatiewet wil gemeente Etten-Leur duidelijk en transparant communiceren over de te ontwikkelen gebieden. Om ervoor te zorgen dat alle informatie overzichtelijk en gebundeld wordt weergegeven hebben we in samenwerking met Contentvorm de website voor Haansberg ontwikkeld.

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?

Contentvorm, een media- en communicatiebureau waar we meerdere projecten in het verleden voor hebben mogen uitvoeren is ook met deze opdracht naar ons gekomen. Contentvorm is verantwoordelijk voor communicatie rondom Haansberg en heeft ons gevraagd de website te ontwikkelen. De ontwerpers van DLogic hebben een website ontworpen met een duidelijke en rustige uitstraling.

 

 

Wat hebben we gedaan?

Haansberg speelt een cruciale rol in de gemeenschap. Er was een duidelijke vraag naar een moderne en gebruiksvriendelijke website. Ze wilden een platform dat niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel genoeg om zelf het laatste nieuws te kunnen publiceren en de website eenvoudig up-to-date te houden met actuele inhoud. Contentvorm heeft DLogic de opdracht gegeven om dit te realiseren.

smartmockups_lnmyq5wg
smartmockups_lnmyrt8f
Design

Ons team heeft Contentvorm geholpen bij het creëren van een website die de identiteit van de nieuwe woonwijk weerspiegelt. Het ontwerp is gericht op een rustige en duidelijke uitstraling, die zowel aantrekkelijk als functioneel is voor bezoekers. We hebben aandacht besteed aan de gebruikerservaring en hebben gezorgd voor een intuïtieve navigatiestructuur, zodat bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot de benodigde informatie.

Vrijblijvend kennismaken?

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord met een eerlijk advies.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier