Branding & Shopify

Van idee tot realiteit: het verhaal achter de Mommy To Be advent kalender

Over het bedrijf

Xamira van der Kloot had een visie: een Mommy To Be advent kalender creëren om zwangere vrouwen gedurende negen maanden te verwennen en te laten zien hoe speciaal ze zijn. Maar waar te beginnen? Met de steun van haar vriend en onze ervaring bij DLogic begonnen we aan deze uitdagende reis.

Klant sinds

2023

Wat wij beheren

Xamira aan het woord: van een idee naar een doel!

Xamira van der Kloot

Eigenaresse

Het was fantastisch om te zien hoe mijn idee voor de Mommy To Be advent kalender werkelijkheid werd. Met de hulp van mijn vriend, Dave (die toevallig ook jarenlang mijn buurman is geweest), en Tsaya van DLogic, werd mijn visie omgezet in een prachtige website en merkidentiteit. DLogic heeft me niet alleen geholpen bij het bouwen van de webshop, maar ook bij het ontwikkelen van een brandbook, logo en ontwerp voor de advent kalender. Hun ondersteuning was onmisbaar tijdens het hele proces. Het beste aan onze samenwerking was dat ze altijd klaar stonden om te helpen, zelfs als het probleem buiten hun vakgebied lag. Dankzij hun geduld en expertise kon ik mijn project succesvol lanceren.

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lv2e3d9d
Stap 1: Het begin van een avontuur

Het idee was er, maar de weg naar de lancering van de Mommy To Be advent kalender leek lang en vol obstakels. Gelukkig stond Xamira er niet alleen voor. Met de hulp van haar vriend en het deskundige team van DLogic, begon het avontuur.

Stap 2: Samen bouwen aan succes

Bij DLogic begrijpen we dat het opzetten van een website en het ontwikkelen van een merk veel werk met zich meebrengt. We hebben Xamira geholpen door haar te voorzien van uitgebreide informatie over alles, van webdesign tot branding. Met geduld en expertise begeleiden we haar door het proces, zodat ze zich vol vertrouwen kon richten op haar ideeën.

PHOTO-2024-04-11-11-21-38 2 (1)
Mommy to be Kalender Logo 1 Invers
Stap 3: Meer dan alleen een website

Wat begon als een idee voor een website, groeide al snel uit tot veel meer dankzij de samenwerking met DLogic. Naast het ontwikkelen van de website, hebben we Xamira geholpen met het creëren van een brandbook, logo en ontwerp voor de advent kalender. Ons advies over het gebruik van Shopify heeft haar geholpen om de voordelen van dit platform te benutten.

Stap 4: Feedback en succes

Voor Xamira was het meest waardevolle aspect van onze samenwerking de bereidheid van ons team om te helpen, ongeacht het probleem. We namen de tijd om haar te begeleiden en gaven haar de ruimte om te groeien, terwijl we toch regelmatig contact hielden om haar vooruitgang te ondersteunen.

PHOTO-2024-04-11-11-21-38 (1)
Scherm­afbeelding 2024-04-16 om 15.10.10
Het eindresultaat: een succesvolle lancering!

Xamira's Mommy To Be advent kalender is nu een feit, dankzij de inzet van ons team bij DLogic en de passie van Xamira om haar dromen waar te maken. We zijn trots om deel uit te maken van haar reis naar succes!

DLogic is er trots op om Xamira's verhaal te delen en andere ondernemers te inspireren om hun dromen na te streven. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

 

Vrijblijvend kennismaken?

Als spin in het web en beheerder van de tak branding bij DLogic, zorg ik voor consistente en boeiende merkidentiteit. Heb je vragen over branding, socials of marketing? Neem dan gerust contact op voor een gesprek of samenwerking!

Of ik bel jou, dat kan ook!

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier