WooCommerce webshop

Verbeterde responsive webshop voor All Day LED

Over het bedrijf

All Day Led is een bedrijf dat de focus legt op het leveren van verlichting. Hun assortiment bestaat voornamelijk uit LED verlichting. De verlichting is gemaakt voor 12 en 24 volt gebruik. Hierdoor is de verlichting toe te passen in de automotive branche. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld auto’s, vrachtwagens, aanhangers, campers of ander soort voertuig.

 

Klant sinds

2020

Wat wij beheren

Onderhoud & Hosting

Wat hebben wij gerealiseerd?

smartmockups_lmepih4x
Design

Het ontwerp van de nieuwe All Day LED-website is modern en visueel aantrekkelijk, met heldere kleuren die de efficiëntie van LED-verlichting weerspiegelen. De gebruiksvriendelijke navigatie maakt het gemakkelijk om producten te vinden en af te rekenen, en de website is responsief voor mobiele apparaten. Kortom, het ontwerp past perfect bij het merk en biedt klanten een vlotte online winkelervaring.

 

Techniek

In onze samenwerking met All Day LED lag de nadruk op technologische verbeteringen voor hun website. We hebben gezorgd voor responsief webdesign, wat betekent dat de site goed werkt op alle apparaten. Ook hebben we de laadsnelheid geoptimaliseerd en sterke beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd. Daarnaast hebben we geavanceerde zoek- en filterfuncties toegevoegd om het voor klanten eenvoudiger te maken om producten te vinden. Deze technische verbeteringen hebben de online winkelervaring van All Day LED aanzienlijk verbeterd, waardoor ze nieuwe klanten hebben aangetrokken en hun concurrentiepositie hebben versterkt.

 

smartmockups_lmepkygb

Vrijblijvend kennismaken?

Als webdeveloper bij DLogic ben ik toegewijd aan het creëren van digitale oplossingen om jouw bedrijf te verbeteren. Laten we praten over jouw technische uitdagingen.

Zullen wij jou bellen?

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier