De Reus Business

Voordat De Reus met DLogic in zee ging, stond onze klant voor aanzienlijke uitdagingen bij het effectief communiceren van zijn dienstenaanbod, business coaching. Met de toevoeging van trainingsprogramma’s voor ondernemers en leidinggevenden worstelde De Reus om dit unieke concept en de toegevoegde waarde hiervan over te brengen. De website zoals die was, miste responsiviteit. Hun vorige webontwikkelaar slaagde er niet in om afspraken na te komen en deadlines te halen waardoor er een vertraging van een half jaar ontstond.

wordpress

Bij DLogic vinden we het leerzaam om onze klanten hun ervaringen met onze samenwerking in hun eigen woorden te laten delen. Hierbij laten we Daisy Tavares, Marketing & Communication Manager van Beun de Ronde, aan het woord over hun reis met ons als webbouwers.. Ze vertelt over de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd, hoe onze diensten hebben geholpen bij het aanpakken van deze uitdagingen, welke concrete resultaten ze hebben behaald en wat ze het meest waardevol vonden aan onze samenwerking. Lees verder om haar verhaal te ontdekken.

WordPress

Huiskamer Verzekeringen, een dochteronderneming van Huiskamer Hypotheken, streeft ernaar om klanten een naadloze ervaring te bieden door alle aspecten van financiële planning onder één dak aan te bieden. In samenwerking met DLogic werd een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld op het WordPress-platform, waardoor Huiskamer Verzekeringen flexibel kon blijven en snel kon reageren op veranderende behoeften. Het resultaat was een esthetisch aantrekkelijke en functionele website die klanten in staat stelt om gemakkelijk informatie te vinden, premies te berekenen en direct contact op te nemen voor persoonlijk advies. Belangrijk is dat de website de missie van Huiskamer Verzekeringen weerspiegelt om klanten te helpen bij het begrijpen van verzekeringen zonder verrassingen, wat het vertrouwen van klanten versterkt en zorgt voor een positieve merkervaring.

WooCommerce

Eerder dit jaar verwelkomde DLogic E-MO Mobility als een nieuwe klant. E-MO Mobility is een specialist op het gebied van elektrische scooters, motoren, fietsen en meer. Als officiële dealer van A-merken met een sterke nadruk op prijs-kwaliteitverhouding, zochten ze naar een oplossing om hun online aanwezigheid te versterken. Ze wilden niet alleen een webshop, maar ook ondersteuning bij hosting en onderhoud.

UX design – wordpress

In onze recente samenwerking met HGM hebben we een complete website ontwikkeld, waarbij we het design verzorgden voor de homepage en een extra pagina. Zonder brandguide kon Yorick zijn creativiteit volledig benutten. De samenwerking verliep vlot: wij deden het ontwerp en de realisatie, terwijl HGM de content vulde. Onze focus lag op een aantrekkelijke presentatie […]

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier