blog

Bye bye like box, welkom Facebook Page plugin

Iedere ondernemer of organisatie met gevoel voor marketing heeft hem op zijn website: de Facebook like box. Hiermee kunnen bezoekers van de site de bijbehorende Facebookpagina liken en volgen.

Vanaf 23 juni gaat de like box echter verdwijnen. Facebook heeft een speciale plugin ontwikkeld, de Page Plugin, die de like box vervangt. Hiermee wordt het makkelijker om een pagina direct te liken én te delen. De plugin heeft een strak en eigentijds design dat eenvoudig aan te passen is en bevat een aantal opties die naar wens kunnen worden in- of uitgeschakeld. Zo is het mogelijk om foto’s van Facebookvrienden die de website al geliked hebben weer te geven in de Page Plugin, iets wat promotie-technisch natuurlijk zeer aantrekkelijk is.

De oude vertrouwde like box is vanaf 23 juni 2015 dus niet langer te gebruiken. Vanaf die datum neemt de Page Plugin de koppeling tussen website en Facebookpagina over. Dlogic helpt u graag bij het implementeren van de plugin op uw website, het aanpassen van het design en kan u tevens adviseren over de marketingmogelijkheden.

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau