blog

Beleving in de hoofdrol bij nieuwe website Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd

Bij Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd draait alles om verbetering en vernieuwing. Niet alleen in de service, maar ook in marketing en het bereiken van (nieuwe) gasten. De salesafdeling volgt nieuwe ontwikkelingen op dit gebied op de voet en wil snel kunnen schakelen naar de nieuwste methoden en technieken. Dlogic denkt op dat gebied graag met hen mee en helpt bij de realisatie van de online profilering van het hotel.

Snel schakelen

Jort Schoemaker is werkzaam op de afdeling Sales&Marketing van Hotel De Reiskoffer en daarmee ook verantwoordelijk voor de website en andere online promotie van het hotel. Regelmatig zit hij met Dave van Dlogic rond de tafel om nieuwe trends en ideeën over online profilering te bespreken. Het laatste grote project, de nieuwe website van De Reiskoffer, is sinds begin november actief. “Volgens mij is dit de vijfde website in drie jaar tijd,” lacht Jort. “We veranderen snel van ideeën en de technologie verandert ook erg snel. Maar bij Dave zijn we hiervoor aan het juiste adres.”

Inzetten op beleving

Dlogic was ook verantwoordelijk voor de laatste paar websites van De Reiskoffer, maar de nieuwe site is weer volledig anders dan de voorgaande. “Onze markt vraagt om een bepaalde stijl,” vertelt Jort. “We richten ons meer dan eerst op beleving; niet alleen met een website maar ook via Facebook, Instagram en met een YouTube-kanaal met vlogs. Voor dit hele pakket zijn we naar Dlogic gegaan en hebben we gekeken hoe we dit voor ons zagen. Van beide kanten moet je kritisch zijn en meedenken. Dat kost tijd, maar je hebt wel een flinke vinger in de pap. Zo wordt de campagne echt een product van twee partijen.”

Aantrekkelijke website

Over de nieuwe website is goed nagedacht. Zo opent deze met een promofilm, waarvan de bezoeker naar wens het geluid aan of uit kan zetten om hem te bekijken. “De nieuwe website bevatte nogal wat technische uitdagingen, zo had ik niet gedacht dat de film op de homepage kon,” zegt Jort. “Wij denken aan onze kant heel beeldend en Dave heel technisch, daar moet je soms echt een middenweg in zien te vinden.” Ook over de opbouw van de menu’s is nagedacht. “Het menu liep eerst naar beneden maar is nu horizontaal geplaatst, dat geeft veel meer rust,” vertelt Jort. “Ook is de website veel gebruiksvriendelijker geworden voor bezoekers, die willen immers zo snel mogelijk van A naar B. Door de website aantrekkelijker en leuker te maken merken we nu dat mensen langer op de site blijven dan voorheen.”

Stilstaan is geen optie

“We proberen op onze manier vooruit te lopen op de markt,” vertelt Jort over de strategie van De Reiskoffer. “Als er nieuwe spannende ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing dan willen we daar over horen. Dave is van deze zaken op de hoogte. We komen dan ook maandelijks bij elkaar om dingen door te spreken. Dat is prettig: bij grote bedrijven ben je vaak een nummertje en bij Dlogic is er veel meer persoonlijke aandacht. Uiteindelijk zijn we nog blijer met de nieuwe website dan we van tevoren hadden verwacht. En omdat we achter de schermen werken met WordPress, kunnen we de site zelf blijven updaten.” Zo wordt er hard gewerkt aan een nieuw project: 360° foto’s voor een goede sfeerimpressie van de ruimtes in het hotel. “Je moet durven investeren; je kunt niet blijven stilstaan,” concludeert Jort. “En dat durven we bij De Reiskoffer én bij Dlogic.”

front-golden-tulip-de-reiskoffer

 

Recente blogs

Een gewaarschuwd mens telt voor twee | DLogic

Jouw websitebezoekers herkennen met Leadinfo? | DLogic

Wat is UX design? | DLogic Webdesign bureau