2 minuten leestijd

6 mei 2021

Deze week in het zonnetje: Epic Alpaca Farm in Meer

Waar voorheen boekingen beheren voor artiesten zoals lil kleine & Bizzey het middelpunt en bron van inkomsten waren, genieten Ken & Karen nu samen met de tweeling van hun 8 alpaca’s. Die niet alleen ter ontspanning zijn maar ook geld in het laatje brengen.

Ken is geen onbekende van DLogic, al jaren hebben wij een mooie vriendschap en juist hierdoor raakte het mij om te zien hoe Ken door corona in 1 klap al zijn inkomsten kwijtraakte. Ik kon dan ook niet anders dan hem supporten met wat binnen mijn macht lag en dat heeft DLogic dan ook gedaan met een mooie gesponsorde website. Het is super om te zien hoe deze ondernemers nieuwe kansen zien en inspelen op de huidige omstandigheden. Naast zakelijk gezien bijna alles kwijt te zijn geraakt, heeft Ken vorig jaar ook een zware vorm van kanker overwonnen. Alsof het allemaal niets is!”

Met een lanceer-biertje in de ene hand en een Alpaca in de andere, kan ik niet anders dan beamen dat wandelen met alpacas enorm rustgevend is.

Ik heb zoveel respect voor Ken dat hij in een totaal andere wereld stapt in deze crisistijd, en dan ook nog te zien dat het zo enorm druk is en als een malle dus loopt betekent toch ook echt oprecht dat je als ondernemer kunt omdenken en dan ook nog eens winstgevend kunt maken in een zeer kort termijn. Ik kan alleen maar zeggen CHAPEAU! 

Wij wensen Ken en Karen ontzettend veel succes en komen zeer binnenkort terug om een kijkje te nemen bij de alpaca’s! Oh en deze zomer verwachten ze 2 baby alpaca’s! Die cuteness kan niemand aan.

Wie een bezoekje wil brengen: whatsappen kan op 0478 73 18 92. Alle nodige informatie vind je op de website www.alpacahoogstraten.be 

Alpaca farm en Dave van Dlogic
Logo Epic Alpaca Farm
Alpaca farm
Epic Alpaca Farm in Meer
Dlogic zet in het zonnetje; Epic Alpaca farm
Kleine alpaca

Vorige
Volgende

Ook leuk om te lezen

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier