2 minuten leestijd

13 september 2018

AdvocaatInBreda.nl zeer tevreden over samenwerking met Dlogic

Stéphane van Gassen is advocaat en gespecialiseerd in arbeids- en ontslagrecht. Vanuit Breda bedient hij klanten uit de hele regio, maar de concurrentie is groot: er zijn in en rond Breda veel advocaten werkzaam. Met zijn oude website kon hij zich ten opzichte van hen niet genoeg onderscheiden en hij was bovendien ontevreden over de uitstraling en vindbaarheid van zijn site. Problemen waar Dlogic wel raad mee wist.

Behulpzame buurman
Toen Dlogic naar Bondpark in Breda verhuisde werd Stéphane de buurman van Dave. Het contact ontstond dan ook min of meer bij toeval. “Ik wist dat hij iets met websites deed. En ik had al een site, maar daar was ik niet tevreden mee. Dat kwam op een gegeven moment natuurlijk ter sprake. Ik vond dat de site wel wat meer opgeleukt mocht worden. En bovendien wilde ik beter gevonden kunnen worden en meer traffic genereren. Dave had hier wel ideeën over en is met de site aan de slag gegaan.”

Klare taal
“Het fijne aan Dave is dat hij heel duidelijk is. Ik heb geen verstand van websites en dergelijke. Maar hij kan in eenvoudige termen uitleggen wat er moet en gaat gebeuren; zonder het jargon waar ik normaal gesproken mee word dood gegooid. Hij luistert naar je ideeën en komt zelf ook met input. Dat was prettig, want mijn ervaring met IT’ers is over het algemeen totaal anders.”
“Ik had zelf al foto’s laten maken voor de oude website. Een aantal hebben we ook op de nieuwe site weer gebruikt, plus een paar nog niet eerder gepubliceerde foto’s. Ook de teksten komen van de oude website, maar die ga ik nog aan laten passen om de zoekresultaten zo optimaal mogelijk te maken. Deze eigen input was geen probleem bij Dlogic.”

Onderscheidend vermogen
“Ook al is de website dus nog niet helemaal af, ik ben al zeer tevreden met het resultaat. Ik richt me op klanten in de regio en bied hen de mogelijkheid om naar mijn spreekuur te komen voor een eerste advies. Maar het is moeilijk om je als advocaat in het arbeidsrecht te onderscheiden. De website ziet er nu echter uit zoals ik wil, dus ik verwacht dat deze in combinatie met de nieuwe teksten straks wel resultaat gaat geven.”
“De samenwerking met Dave was erg prettig. Hij is toegankelijk en werkt snel: de nieuwe website was binnen 2 á 3 weken af. Hierdoor merk je dat hij veel ervaring heeft op dit gebied.”

Bekijk het resultaat op: www.advocaatinbreda.nl

Ook leuk om te lezen

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic
eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.
Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic
Waar moet je op letten bij een meertalige WordPress website? | DLogic
Waarom een nieuwe website? De voor- en nadelen | DLogic

Gerelateerde blogs

Boost het conversiepercentage van jouw website! | DLogic

eRocket & DLogic, samen sterk in het online universum.

Rankmath versus Yoast? Wij zochten het uit! | DLogic

Biertje?

Neem contact op via onderstaand formulier